Care sunt avantajele utilizarii tehnologiei EMS?

Sa incepem prin a vorbi despre ceea ce NU este antrenamentul de Electrostimulare Musculara (EMS). NU este o solutie rapida. Antrenamentul EMS NU este o experienta fara sudoare. Si sedintele EMS oferite de ToMe NU se bazeaza pe promisiuni false sau trucuri. Clientii nostri va vor spune ca sesiunea lor de 20 de minute pe saptamana la ToMe este poate chiar mai solicitanta decat un antrenament la o sala de sport obisnuita – dar rezultatele obtinute sunt vizibil mai bune.

Tehnologia EMS permite activarea simultana a 90% din musculatura corpului, contractiile atingand o intensitate mai ridicata (high-intensity) decat cele facute voluntar. Aceste impulsuri sunt combinate cu exercitii fizice traditionale, cu impact redus (low-impact), pentru un antrenament intens pe tot corpul, supravegheat de un antrenor personal calificat. Astfel, imbinand activarea musculara completa, de intensitate ridicata (high-intensity) cu exercitiile fizice cu impact redus (low-impact), antrenamentele EMS devin antrenamente de forta si rezistenta musculara, nu doar antrenamente cardio.

Antrenamentele EMS oferite de ToMe sunt bazate pe date stiintifice certe. In ultimele doua decenii s-au realizat un numar tot mai mare de studii, care arata beneficiile tehnologiei EMS, dincolo de utilitatea sa medicala consacrata, iar acest lucru a contribuit la popularitatea acestei tehnologii.

Pe scurt, folosim un dispozitiv aprobat medical care are capacitatea de a-ti contracta musculatura printr-un impuls electric trecut prin muschii tai, pentru un antrenament de forta maxima in timp minim. Dupa o evaluare personalizata, antrenorii nostri iti vor recomanda cel mai bun program al dispozitivului EMS, ca intensitate si eficienta, pentru ca tu sa ajungi rapid la rezultatele dorite.

In cadrul antrenamentelor ToMe punem accentul pe lucrul fara greutati, sau cu greutati reduse. Ne folosim de contractiile musculare puternice oferite de costumul EMS si de exercitii calistenice (cu greutatea propriului corp). Acest lucru iti permite sa iti atingi obiectivele mai usor, mai repede si fara riscuri majore de accidentare, fara presiune pe musculatura, oase sau articulatii.

, , , , , , , , ,
Meniu