Rolul antrenorului personal la sedintele de XBody

In toate domeniile de activitate este nevoie de profesionisti, de oameni bine instruiti, care detin informatii esentiale, si care au capacitatea de a transmite altor oameni experienta si cunostintele lor.

Pentru antrenamentele de tip XBody EMS, antrenorul personal este persoana experimentata care coordoneaza antrenamentul de Electrostimulare Musculara, astfel incat activitatea sa fie una cat mai placuta si desfasurata in conditii de siguranta si de eficienta pentru organism. Astfel, rolul antrenorului personal este de a imbunatati aspectul corporal si potentialul fizic al participantilor la sedintele de Electrostimulare Musculara, de a supraveghea clientul pe durata antrenamentului, de a adapta exercitiile la potentialul acestuia, de a stabili si de a contribui activ la realizarea obiectivelor propuse in cadrul programului XBody, dar si de a crea o atmosfera pozitiva si relaxanta, care sa motiveze participantul la activitatea fizica.

In cadrul salonului ToMe, antrenorul personal este cel care alege tipul de antrenament XBody potrivit cerintelor si obiectivelor clientilor. Acesta se asigura ca antrenamentul de Electrostimulare Musculara EMS este placut si tolerat cu usurinta de catre client, seteaza intensitatea optima a antrenamentului in functie de forma fizica, tipul somatic, varsta si sexul fiecarui participant si organizeaza sedintele de antrenament XBody astfel incat acestea sa fie atractive, eficiente si sigure.

Antrenamentele de Electrostimulare Musculara oferite de ToMe pun accentul pe sanatatea si siguranta tuturor clientilor nostri. Antrenorii nostri personali pun accentul pe sanatate si siguranta, acestia promoveaza politici sanatoase si realizeaza proceduri sigure, care sustin bunastarea tuturor participantilor la antrenamentele XBody.

Antrenorii personali care va asista in cadrul sedintelor de Electrostimulare Musculara oferite de ToMe XBody Bucuresti sunt persoane sociabile, cu aptitudini de comunicare, sunt buni cunoscatori al tipologiilor caracteriale umane si au capacitatea de a se adapta fiecarui client in parte. Acestia creeaza un mediu favorabil de desfasurare al antrenamentelor, care sa permita indeplinirea obiectivelor propuse prin mentinerea bunei dispozitii si a motivatiei tuturor participantilor.

Antrenorul personal, prin comportamentul si stilul sau de viata stimuleaza motivatia si increderea in sine a clientului. Conduita si implicarea antrenorului personal sunt elemente de stabilitate, oferind un model de urmat celor din jurul sau din punct de vedere sportiv, motivational si nu in ultimul rand, uman. Antrenorul personal de XBody isi pune o amprenta asupra programelor pe care le organizeaza si le conduce, avand ca scop atingerea obiectivelor propuse.

Un bun parteneriat intre client si antrenorul sau personal de Xbody are o multitudine de beneficii, precum asigurarea sigurantei si integritatii fizice in trimpul antrenamentelor de Electrostimulare Musculara, mentinerea unui echilibru fizic si emotional, mentinerea unei stari motivationale constante, care sa duca la depasirea propriilor limite, atingerea mai rapida a unui aspect fizic ideal dorit de client si a unei stime de sine crescuta, si, nu in ultimul rand, asigurarea unei sanatati de fier!

, , , , , , , , , , , ,
Meniu